Εκδήλωση από τη Δημ. ΤΟ του 2ου Διαμερίσματος Δήμου Αθηναίων

Πλήθος κόσμου και αγωνιστών της ΝΔ έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από τη Δημ. ΤΟ του 2ου Διαμερίσματος Δήμου Αθηναίων και τον Πρόεδρο κ. Παναγιώτη Ευθυβουλίδη. 

Διαβάστε Περισσότερα

Οικονομία και Λύσεις: Τράπεζες, Ιδιωτικός Δανεισμός, Νεανική Επιχειρηματικότητα & Ανταγωνιστικότητα

Για τις προοπτικές των τραπεζών των επιχειρήσεων και ευρύτερα της ελληνικής οικονομίας, αλλά και για τις λύσεις που θα δώσει η ΝΔ όταν έρθει στην κυβέρνηση, μίλησε μεταξύ άλλων ο κ. Αλέξανδρος Μωραϊτάκης, πρώην Βουλευτής της ΝΔ, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης της Β3 ΝΟΔΕ με θέμα: "Οικονομία και Λύσεις: Τράπεζες, Ιδιωτικός Δανεισμός, Νεανική Επιχειρηματικότητα & Ανταγωνιστικότητα".

Διαβάστε Περισσότερα

Εκδήλωση Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Πατησίων

Ο «Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Πατησίων» διοργάνωσε εκδήλωση προς τιμήν του κ. Αλέξανδρου Μωραϊτάκη με τίτλο «Οικονομία: Πώς θα πετύχουμε την Ανάπτυξη με Έξυπνες και Δημιουργικές Λύσεις».

Διαβάστε Περισσότερα

ΑναΖΩΟγόνηση: Συζητώντας για τα ζώα συντροφιάς

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικού σχεδιασμού της ΝΔ, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής, συνδιοργάνωσαν την εκδήλωση «ΑναΖΩΟγόνηση: Συζητώντας για τα ζώα συντροφιάς».
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, και αφού άκουσε τις τοποθετήσεις των ομιλητών, ο Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφέρθηκε στη δημιουργία ενός συνεκτικού νομοθετικού πλαισίου για την προστασία των ζώων συντροφιάς, το οποίο θα πρέπει να αποτελέσει πρώτη πολιτική προτεραιότητα για την επόμενη κυβέρνηση. Και τόνισε:

Διαβάστε Περισσότερα

Επικοινωνία

Διεύθυνση:

Δραγατσανίου 6, 6ος όροφος γραφείο 29, 10559 Αθήνα
Ελλάδα

Τηλ.:  +30 210 3350559
Email:  office@moraitakisalexandros.gr
Web:  www.moraitakisalexandros.gr