ΑναΖΩΟγόνηση: Συζητώντας για τα ζώα συντροφιάς

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικού σχεδιασμού της ΝΔ, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής, συνδιοργάνωσαν την εκδήλωση «ΑναΖΩΟγόνηση: Συζητώντας για τα ζώα συντροφιάς».
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, και αφού άκουσε τις τοποθετήσεις των ομιλητών, ο Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφέρθηκε στη δημιουργία ενός συνεκτικού νομοθετικού πλαισίου για την προστασία των ζώων συντροφιάς, το οποίο θα πρέπει να αποτελέσει πρώτη πολιτική προτεραιότητα για την επόμενη κυβέρνηση. Και τόνισε:

«Στόχος μας θα πρέπει να είναι, εντός ενός εύλογου χρονικού διαστήματος: κανένα ζώο αδέσποτο, κανένα ζώο κακοποιημένο. (…) Η ώρα, λοιπόν, να αλλάξουμε τα κακώς κείμενα έχει έρθει με τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ως
η επόμενη κυβέρνηση της χώρας». Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και η Ειρήνη Μολφέση, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Φιλοζωικής Ομοσπονδίας. Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν επίσης ο κ. Χρήστος Ταραντίλης, Γρ. Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της ΝΔ και ο κ. Γιώργος Πατούλης, Πρόεδρος ΚΕΔΕ και Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ν. Αττικής.

     
     

Επικοινωνία

Διεύθυνση:

Δραγατσανίου 6, 6ος όροφος γραφείο 29, 10559 Αθήνα
Ελλάδα

Τηλ.:  +30 210 3350559
Email:  [email protected]
Web:  www.moraitakisalexandros.gr