Οικονομία: Πως θα πετύχουμε την Ανάπτυξη με έξυπνες και δημιουργικές λύσεις

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη εκδήλωση που διοργάνωσε το πολιτικό γραφείο του πρώην Βουλευτή της ΝΔ, Αλέξανδρου Μωραϊτάκη, στο Καθίδρυμα Ματάλα, στο Κέντρο της Αθήνας, με τίτλο «Οικονομία: Πως θα πετύχουμε την Ανάπτυξη με έξυπνες και δημιουργικές λύσεις».

Κατά την κεντρική ομιλία της εκδήλωσης, που παρέθεσε ο κ. Μωραϊτάκης, έγινε εκτενής αναφορά στα δομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ελληνική οικονομία. Ο πρώην Βουλευτής της ΝΔ τόνισε μεταξύ άλλων, ότι η Ανάπτυξη δεν επιτυγχάνεται χωρίς μείωση των φόρων και στήριξη της επιχειρηματικότητας. 

Χαιρετισμό απεύθυνε ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πορεία της Ν.Δ. στις επερχόμενες εκλογές, εκτιμώντας μάλιστα ότι θα καταφέρει να δημιουργήσει αυτοδύναμη κυβέρνηση. 

Στην εκδήλωση συμμετείχε και ο κ. Γιάννης Κατσιαμάκας, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας (ΠΟΑΞΙΑ), ο οποίος κατά την ομιλία του αναφέρθηκε στο μεγάλο πρόβλημα της ασφάλειας στην Αθήνα, τονίζοντας την ανάγκη λήψης άμεσων μέτρων απέναντι στην ανομία. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η κ. Αννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, Βουλευτής της ΝΔ, ο κ. Κωνσταντίνος Πλατόπουλος, Πρόεδρος της Δημ. ΤΟ 6ου Διαμερίσματος, ο κ. Βασίλειος Σπανάκης, Γραμματέας Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων της ΝΔ και ο κ. Χρήστος Τεντόμας, Επικεφαλής της κίνησης «Η Αθήνα είμαστε εμείς» και Πρόεδρος της Piraeus marine Club και ΓΓ της HELMEPA.

   

 

Επικοινωνία

Διεύθυνση:

Δραγατσανίου 6, 6ος όροφος γραφείο 29, 10559 Αθήνα
Ελλάδα

Τηλ.:  +30 210 3350559
Email:  office@moraitakisalexandros.gr
Web:  www.moraitakisalexandros.gr