Εκδήλωση Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Πατησίων

Ο «Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Πατησίων» διοργάνωσε εκδήλωση προς τιμήν του κ. Αλέξανδρου Μωραϊτάκη με τίτλο «Οικονομία: Πώς θα πετύχουμε την Ανάπτυξη με Έξυπνες και Δημιουργικές Λύσεις».

Ο πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Δημήτρης Νικολάου, τόνισε ότι ο κ. Μωραιτάκης «είναι ένας άνθρωπος της Οικονομίας, από εκείνους που για χρόνια έβλεπαν αυτό που ερχόταν όμως τις αλήθειες του, λίγοι ήθελαν να ακούσουν». Τον χαρακτήρισε ως ένα βαθύ γνώστη της οικονομίας και των αγορών, με εξαιρετικές επαφές σε ευρωπαϊκό επίπεδο. 

Ο κ. Μωραϊτάκης κατά την ομιλία του εστίασε σε θέματα που αφορούν την οικονομία, το μεταναστευτικό, αλλά και την παιδεία. 

Σε ότι αφορά τα θέματα οικονομίας, επανέλαβε την αναγκαιότητα μείωσης των φόρων και πρότεινε συγκεκριμένες λύσεις, οι οποίες θα μπορούσαν να δώσουν μία ανάσα στους έλληνες φορολογούμενους. 

Έδωσε έμφαση σε θέματα παιδείας, κάνοντας αναφορά στη θέση του Προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι η επένδυση στην παιδεία δεν είναι απλά μια πολιτική προτεραιότητα, αλλά συνθήκη επιβίωσης του Έθνους. 

Μετά το πέρας της ομιλίας, ο κ. Μωραϊτάκης αντάλλαξε απόψεις με το κοινό, και απάντησε σε φλέγοντα ερωτήματα που τέθηκαν, τα οποία έδωσαν τροφή για συζήτηση σε θέματα που αφορούν τη μείωση των φόρων και ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, τη θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη και τις πολιτικές για επιστροφή των νέων στην Ελλάδα. 

Ο κ. Μωραϊτάκης ευχαρίστησε τον Πρόεδρο κ. Δημήτρη Νικολάου και το Γενικό Γραμματέα Γιώργο Καρύγιαννη για την διοργάνωση της εκδήλωσης, την οποία τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της 5ης Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης κ. Γιάννης Σαλαμάνης, ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων κ. Γιώργος Δημόπουλος, καθώς και η Γενική Γραμματέας της Ένωσης Πολυτέκνων Αθηνών κ.Δήμητρα-Ινές Αγγελή.

   

Επικοινωνία

Διεύθυνση:

Δραγατσανίου 6, 6ος όροφος γραφείο 29, 10559 Αθήνα
Ελλάδα

Τηλ.:  +30 210 3350559
Email:  [email protected]
Web:  www.moraitakisalexandros.gr