Η κρίση του ευρώ - η Ιστορία εκ των έσω σε Ευρώπη, Ελλάδα & Κύπρο

Για την επόμενη μέρα της ελληνικής οικονομίας, μετά την ολοκλήρωση του τρίτου προγράμματος και τα βήματα που πρέπει να γίνουν προκειμένου να ενισχυθεί το επενδυτικό κλίμα, μίλησε ο πρώην πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του βιβλίου του, με τίτλο «Η κρίση του ευρώ - η Ιστορία εκ των έσω σε Ευρώπη, Ελλάδα & Κύπρο». 

Ο κ. Αλέξανδρος Μωραϊτάκης, κατά τη διάρκεια κατ’ ιδίαν συζήτησης που είχε με τον πρώην Πρόεδρο του Eurogroup, τόνισε την ανάγκη μείωσης της φορολογίας, προκειμένου να ανασάνουν οι φορολογούμενοι, οι έλληνες επιχειρηματίες, αλλά παράλληλα να ενισχυθεί και το επενδυτικό κλίμα που θα προσελκύσει νέες επενδύσεις και υψηλότερους αναπτυξιακούς ρυθμούς.

Την παρουσίαση του βιβλίου συντόνισε ο Αντώνης Παπαγιαννίδης, Γενικός Διευθυντής του ομίλου economia, ενώ για το βιβλίο μίλησαν ο κ. Νίκος Βέττας, Γενικός Διευθυντής του ΙΟΒΕ και Καθηγητής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ο κ.Δημήτρης Λιάκος, Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, ο κ. Θεόδωρος Φέσσας, Πρόεδρος του ΣΕΒ και ο κ. Γκίκας Χαρδούβελης,, Καθηγητής στο Τμήμα Χρηματοοικονομικής & Τραπεζικής Διοικητικής της Σχολής Χρηματοοικονομικής & Στατιστικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

   

Επικοινωνία

Διεύθυνση:

Δραγατσανίου 6, 6ος όροφος γραφείο 29, 10559 Αθήνα
Ελλάδα

Τηλ.:  +30 210 3350559
Email:  [email protected]
Web:  www.moraitakisalexandros.gr