Εκδήλωση από τη Δημ. ΤΟ του 2ου Διαμερίσματος Δήμου Αθηναίων

Πλήθος κόσμου και αγωνιστών της ΝΔ έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από τη Δημ. ΤΟ του 2ου Διαμερίσματος Δήμου Αθηναίων και τον Πρόεδρο κ. Παναγιώτη Ευθυβουλίδη. 

Ο κ. Αλέξανδρος Μωραϊτάκης, ο οποίος παραβρέθηκε στην εκδήλωση, απηύθυνε χαιρετισμό προς τους παρευρισκόμενους και τόνισε την ανάγκη «να είμαστε όλοι ενωμένοι ούτως ώστε την επόμενη των εκλογών, που η ΝΔ θα είναι κυβέρνηση, να δημιουργηθεί ένα ασφαλές περιβάλλον για όλους, στο οποίο ο ένας θα σέβεται την ελευθερία του άλλου». Επίσης αναφέρθηκε στην ανάγκη λήψης μέτρων στην οικονομία, τα οποία θα συμβάλλουν στην επανεκκίνηση αυτής. 

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν –μεταξύ άλλων – ο κ. Θεόδωρος Φορτσάκης, Βουλευτής Επικρατείας, οι πολιτευτές της ΝΔ κκ. Θανάσης Πλεύρης και Δημήτρης Ιατρίδης, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γεώργιος Πατούλης, το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής & Αναπληρωτής Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης Γεώργιος Βλάχος, ο Αναπληρωτής Γραμματέας Σχέσεων Κοινωνίας Κόμματος Χρήστος Μπιτουλιώτης και πολλά άλλα στελέχη και φίλοι του κόμματος.

Επικοινωνία

Διεύθυνση:

Δραγατσανίου 6, 6ος όροφος γραφείο 29, 10559 Αθήνα
Ελλάδα

Τηλ.:  +30 210 3350559
Email:  [email protected]
Web:  www.moraitakisalexandros.gr