Αγαπητή/ε

Με μεγάλη μου χαρά θα ήθελα να σας προσκαλέσω στην πολιτική ομιλία/εκδήλωση μου την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου και ώρα 18.00 όπως θα δείτε στην πρόσκληση που ακολουθεί

Πρόσκληση Ομιλίας

  
Στο πλαίσιο αυτό, και στηριζόμενοι στη μέχρι σήμερα προσωπική μας σχέση  και επικοινωνία, θα ήθελα να συνεχίσω να σας ενημερώνω για σχετικές δράσεις, εκδηλώσεις και συζητήσεις για την παρουσίαση των θέσεων μου αλλά και την προαγωγή του δημοσίου διαλόγου σε ευαίσθητα κοινωνικά ζητήματα. Διάλογος που μας δίνει την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις, να συμφωνήσουμε και να διαφωνήσουμε για καίρια ζητήματα της σύγχρονης πολιτικής ζωής, να αφουγκραστούμε περισσότερο τις ζωτικής σημασίας ανάγκες της κοινωνίας μας και να διεκδικήσουμε μαζί με εσάς ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας.


Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και της ιδιωτικής σας ζωής είναι ζήτημα πρωταρχικής σημασίας και για το λόγο αυτό φροντίζω προσωπικά να εφαρμόζονται αποτελεσματικά μέτρα προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων, σεβόμενος την έως σήμερα πολύτιμη εμπιστοσύνη σας.

 

Τα στοιχεία σας τα οποία διατηρώ αφορούν αποκλειστικά στα στοιχεία επικοινωνίας που μου έχετε χορηγήσει κατά το παρελθόν με μοναδικό σκοπό την ενημέρωσή σας για τις θέσεις μου και την πρόσκλησή σας σε σχετικές εκδηλώσεις. Ως εκ τούτου, τηρείται το ονοματεπώνυμο σας, τα τηλέφωνα επικοινωνίας σας (σταθερά ή και κινητά), καθώς και η διεύθυνση ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου (e-mail).


Τα στοιχεία σας δεν διαβιβάζονται σε κανένα τρίτο φυσικό ή νομικό πρόσωπο, πέραν του φορέα διοργάνωσης που αφορά η εκδήλωση και αυτό μόνο εφόσον είναι αναγκαίο για τη βέλτιστη λειτουργική διεκπεραίωση της διοργάνωσης.


Μπορείτε  να ασκήσετε οποτεδήποτε, το δικαίωμα ενημέρωσης, πρόσβασης, διόρθωσης ή/και διαγραφής, περιορισμού της επεξεργασίας καθώς και το δικαίωμα φορητότητας, ή/και αντίρρησης, χωρίς ειδική προς τούτο αιτιολογία, απλώς αποστέλλοντας το αίτημα σας στη διεύθυνση Δραγατσανίου 6, 6ος Όροφος – γραφείο 29, υπόψιν κυρίου Μωραϊτάκη Αλέξανδρου ή ηλεκτρονικό μήνυμα  στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή τηλεφωνώντας στο 210 3312010.

 

Επίσης σε κάθε επικοινωνία, υπάρχει διαθέσιμη η επιλογή «unsubscribe», η οποία οδηγεί στην διαγραφή σας από τη λήψη περαιτέρω επικοινωνίας.


Σε περίπτωση άσκησης ενός εκ των ως άνω αναφερομένων δικαιωμάτων σας, θα ληφθεί άμεσα κάθε δυνατό μέτρο για την ικανοποίηση του αιτήματός σας εντός εύλογης προθεσμίας και το αργότερο εντός (1) μηνός από την ταυτοποίηση του υποβληθέντος αιτήματός σας, ενημερώνοντάς σας γραπτώς για την ικανοποίηση του αιτήματός σας, ή τους λόγους που εμποδίζουν την άσκηση του σχετικού δικαιώματος, ή και την ικανοποίηση ενός ή και περισσότερων εκ των ως άνω αναφερόμενων δικαιωμάτων σας, σύμφωνα με το Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων.


Επιπλέον, εάν θεωρείτε ότι παραβιάζεται κάποιο δικαίωμά σας αναφορικά με την προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, δύναστε να υποβάλλετε καταγγελία στην αρμόδια εποπτική αρχή ήτοι, στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ).
 
Εάν θέλετε να καταργήσετε την επιλογή λήψης ενημερώσεων σε σχέση με τις δραστηριότητές μας, μπορείτε να το κάνετε, πατώντας επάνω στον σύνδεσμο στο κάτω μέρος της οθόνης που γράφει Κατάργηση Εγγραφής.

 

 

 

 

 

Επικοινωνία

Διεύθυνση:

Δραγατσανίου 6, 6ος όροφος γραφείο 29, 10559 Αθήνα
Ελλάδα

Τηλ.:  +30 210 3350559
Email:  office@moraitakisalexandros.gr
Web:  www.moraitakisalexandros.gr